Graafiset palvelut

Mainostuulesta saat kaikki graafisen suunnittelun palvelut: logot, esitteet, lehdet, kirjat, mainokset ja julisteet. Juuri sinun tarpeittesi mukaan – ammattitaidolla ja nopeasti! Hoidamme suunnittelun lisäksi kaiken muun yhteistyössä kirjapainojen kanssa, “avaimet käteen” -periaatteella. Puemme sanomat tehokkaaseen, harkittuun sekä omaperäiseen graafiseen ulkoasuun. Alusta asti olemme tehneet paljon ilmoituksenvalmistusta mm. sanomalehtiin. Pitkä kokemuksemme on tuonut meille laajan yhteistyöverkoston jota hyödynnämme kaikissa asiakasprojekteissamme sinun hyväksesi. Olipa asiasi pieni tai suuri, meiltä saat aina 100% omistautumisen asiallesi.

Lisätyövoimaa ilmoitusten valmistukseen.

Erityisesti paikallislehtien toimintatavat ovat meille tuttuja. Mikäli tekijätiimisi jäsen sairastuu tai muuten tarvitsette hetkellisesti lisätyövoimaa ilmoitusten valmistukseen, ota yhteyttä.

Nopeat reagoinnit ovat meille arkipäivää. Käytössämme on nopea 1G supernetti valokuituyhteys, joilla tiedostot siirtyvät nopeasti ja työskentely onnistuu mainiosti myös etänä.

Käytämme työssämme Adobe Creative Cloud ohjelmia.

Lemmikkihotelli Tassuhaka uusi logo.
Nettikangaskauppa Raitalan Kangas.
Double Action led-ajavalopoltitimen tuotepaketti
Superpesisottelun juliste
Pohti SkiTeamin huoltorekan teippaussuunnitelma.
Havupuro Highland
Myllymäen lammastuotteiden etiketit
Cadillac Club of Finland jäsenjulkaisun kansi
Sm-liigajoukkuieden ensi kohtaaminen Pyhäjärvellä